Întâmplare cu final fericit

In jos

Întâmplare cu final fericit

Mesaj Scris de anto la data de Vin Mar 10, 2017 9:26 am

Bună!
Iaca mă trezesc și eu să mai scriu câte ceva!! Săptămâna aceasta prin plimbările mele pe câmp am lăsat-o liberă pe Mira mea! Printre altele eram preocupată cu culesul PET-urilor de prin tufe, nu am fost atentă și Mira a dispărut din raza mea vizuală (teren din zonă deluros). După cca. 20 de minuțele încep să o strig. Nimic. De obicei apare imediat, cam la 5 minute maxim. Și o strig .. și nimic. În fine, mă duc acasă, că sigur probabil vine după mine (știe drumul) și cum toată iarna nu a fost la plimbare prea mult m-am gândit amu se plimbă. Acasă iau lanterna (deja începuse să se însereze) și din nou după ea, pe teren, o strig și nimic. Încep să intru în fibrilații, și cam după încă 30 de minute (o strigam disperată deja) mă întâlnesc cu o prietenă (făcea jogging) care îmi spune că o văzut în depărtare cum un câine mare negru, care aștepta cuminte în drum o fost urcată de 2 oameni într-o căruță și cum au văzut că ea se apropie au luat-o în viteză peste câmp, ținând câinele de ceva în căruță. Ea o cunoaște bine pe Mira și s-o gândit că e imposibil să fie ea, că știe că e non stop cu mine. Mă duc la poliție, mi se spune că e imposibil să o caute acuma (e noapte, nu știu exact unde să o caute, explicații fantasmogorice). Eu mă urc în mașină și încep să o caut pe drumurile patriei pline de hârtoape, noroioase cu gropi adânci .... după un timp mă întâlnesc cu mașina poliției (probabil li s-a făcut milă de mine și de disperarea mea) și o căutăm ...... zadarnic. Ei pleacă la postul lor, eu spre casă cu gândul că a doua zi concediu forțat, și căutat prin sate pe la țigani și cu inima strânsă conduc către casă. Ajung la poartă mașina poliției cu luminile și girofarurile pornite, Mira, fără zgardă lipită de gard. Cu totul au cam fost cam 2 ore. Era plină de noroi, dar cum s-a bucurat să mă vadă nu s-a bucurat parcă niciodată (ca nebuna o dat din coadă). Noaptea o mârâit tare în somn (nu o mai mârâit așa) și de atunci e o mare umbruță a mea. Ce vreau să spun:
cum o putut țiganii ăia să o ia, acasă nu pot trece țiganii de poartă parcă e isterică, și pe câmp nimic, ba o iau și o pun în căruță. E obișnuită să meargă cu mașina, da cu căruța niciodată nu s-a dus. De blândă e tare tare blândă, merge cu nepoțelele mele și alți copii de lesă la plimbare, dar chiar așa, să aibă încredere în niște țigani ..... bine că precis s-a smuls din zgardă (am învățat-o să se scoată din ea mai de demult), dar oricum e incredibil, și probabil a venit acasă cam 4 - 5 km satul unde probabil au dus-o e departe, nu a mai fost pe acolo niciodată. Deci ... ce să mai zic ..... oricum aș lua-o, e incredibil că s-a lăsat prinsă!

anto

Numarul mesajelor : 48
Data de inscriere : 09/02/2016

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Întâmplare cu final fericit

Mesaj Scris de Corbu la data de Dum Mar 12, 2017 10:05 pm

In situatii neprevazute, uneori, cainii se comporta intr-o maniera greu de prevazut.
Totul este insa bine cand se termina cu bine!
Ma bucur sincer pt. ca ti-ai recuperat catelusa.
Cand avea 1 an, la tara la bunici fiind, am pierdut-o si eu pe Amura pt. vreo juma' de ora.
Era in calduri, a plecat prin padure si, dusa a fost.
Din fericire era alaturi de Koda (maidaneza) care ne-a adus-o inapoi teafara,nevatamata si calma de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

_________________
Pentru a porni motorul ai nevoie de o scanteie!
Scanteia
avatar
Corbu
corb fruntas
corb fruntas

Numarul mesajelor : 1344
Localizare : Bucuresti-Targoviste
Data de inscriere : 09/11/2008

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum